Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Seminario su materiali a contatto con gli alimenti

La Chambre Valdôtaine, nell’ambito dell’attività dello Sportello Etichettatura e Sicurezza alimentare, organizza, giovedì 8 novembre 2018 alle ore 14.30 presso l’Institut Agricole Régional in Regione La Rochère ad Aosta, un seminario dal titolo “I materiali a contatto con gli alimenti (MOCA).
Il programma dell’iniziativa, dopo i saluti istituzionali, prevede un intervento dedicato alla “Gestione dei MOCA nella filiera agroalimentare, a cura di Laura Bersani del Laboratorio Chimi-co della Camera di Commercio di Torino, ed uno sul tema del “Piano dei controlli sui MOCA” a cura di Sandro Sgammeglia dell’AUSL Aosta.
La partecipazione all’iniziativa è gratuita previa iscrizione tramite modulo disponibile all’indirizzo

http://www.ao.camcom.it/seminario-su-materiali-a-contatto-con-gli-alimenti-moca.aspx

da inviare all’indirizzo mail regolazione@ao.camcom.it entro il 7 novembre 2018.

Aosta, 5 novembre 2018

altre news

Autorizzazioni di nuovi impianti viticoli: domande entro il 31 marzo 2025

10 Marzo 2025

Webinar Aperinorma: “Smart Building: sistemi di controllo e gestione intelligente degli impianti”

12 Marzo 2025

Pubblicato l’avviso per la concessione di contributi per la costituzione di CER e gruppi di autoconsumo in comuni sopra i 5.000 abitanti

12 Marzo 2025

Un webinar gratuito sulle novità in materia di etichettatura alimentare

12 Marzo 2025