Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Aperte le iscrizioni a CioccolaTò 2025

CioccolaTò è l’evento di riferimento per l’intera filiera del cioccolato, su scala nazionale e internazionale, una manifestazione di richiamo che offre ai visitatori un’esperienza multisensoriale.
Si punterà sull’artigianalità e sull’eccellenza, grazie alla qualità delle materie prime e alla maestria dei più grandi cioccolatieri torinesi, piemontesi, italiani, internazionali, ma ci sarà spazio anche per un ricco programma di appuntamenti, degustazioni e iniziative per coinvolgere il pubblico e le imprese, dalle attività divulgative e didattiche agli incontri btob e di networking, senza ovviamente trascurare gli aspetti culturali e di approfondimento su temi come sostenibilità, tradizione e futuro della filiera.

Le adesioni a CioccolaTò 2025 sono aperte anche per le imprese valdostane sul sito:

Possono partecipare imprese  che svolgono direttamente attività di produzione, trasformazione o coltivazione della materia prima utilizzata per realizzare il prodotto finale cioccolato e prodotti ad esso legati :

  • Cioccolato
  • Pasticceria
  • Gelato
  • Bevande al cioccolato

Sono esclusi coloro che forniscono esclusivamente servizi di rivendita.

altre news

Torna il servizio di trasporto pubblico a chiamata per Malpensa

16 Aprile 2025

Avviso chiusura uffici

16 Aprile 2025

Intelligenza artificiale nel settore Agroalimentare, un programma di formazione

15 Aprile 2025

Approvato il sistema di competenze e formazione per l’esercizio di attività agricole

15 Aprile 2025